Danas smo na poslužitelje postavili novu verziju programa s obnovljenim korisničkim sučeljem. Novosti se odnose na glavni programski izbornik te na postavke korisničkog sučelja i tvrtke.

Promjene u korisničkom sučelju prikazuje sljedeća slika:

Obnova korisnickog sucelja_1

Najvažnija promjena u novoj verziji programa su na novo uređene programske postavke, koje su sada preglednije organizirane te istovremeno omogućuju dodavanje novih programskih parametara na pregledan način. Time ćemo ubuduće omogućiti veću prilagodljivost programa posebnostima djelovanja pojedinačne tvrtke.

Obnova korisnickog sucelja_2-1

Nažalost, s novom smo verzijom programa bili prisiljeni isključiti način rada u starom ‘klasičnom izgledu’, koji proizlazi iz prve verzije našeg programa od prije 10 godina. Iz tog smo razloga za sve korisnike koji ne žele otvarati padajuće izbornike olakšali dodavanje funkcija tj. bookmarka u alatnu traku za brzi pristup do najčešće korištenih funkcija.

Po odabiru funkcije iz izbornika, sada možete klikom na zvjezdicu u alatnoj traci dodati bookmark tj. prečac u alatnu traku, za direktni pristup izabranoj funkciji:

Obnova korisnickog sucelja-3

Projekt obnove korisničkog sučelja se nastavlja stoga već danas možemo najaviti kako ćemo uskoro, u jednoj od narednih verzija programa, predstaviti u potpunosti obnovljen modul za izradu poslovnih izvještaja.

Odgovori