telefon

Novosti na telefonski podpori

Poletni čas smo izkoristili za nadgradnjo naše telefonije. V času konic ste nam vsako leto na telefonsko podporo pošiljali pritožbe, da nihče ne dviguje telefona.
To je bilo zato, ker smo do sedaj uporabljali centreks in se je zgodilo, da je stranka dobila ton zvonenja tudi takrat, ko so bili vsi telefoni zasedeni. Klicatelj torej sploh ni mogel vedeti, da zvoni v prazno zaradi zasedenosti vseh linij.

Danes smo tako naredili prehod na telefonsko centralo in se to ne bo več dogajalo.

Po novem morate po klicu na našo telefonsko številko 02 3000 135 dodatno pritisnite še eno številko:
Izberite 1 za uporabniško podporo.
Izberite 2 za prodajne in druge splošne informacije, za urejanja naročniških pogodb in plačil (odprta plačila, opomini, …).

S pravilno izbiro “1” ali “2”, boste prevezani k osebi, ki vam bo znala svetovati s pravilnega področja. S tem smo se izognili izgubljanju časa s prevezavami klicev.

S prenovo telefonske podpore želimo doseči boljšo odzivnost v času konic in odgovor na klic, tudi če bodo v tistem trenutku vse linije zasedene.

V prihodnje bomo uvedli tudi možnost, da bodo lahko stranke s prioritetno telefonsko podporo “preskočile” čakalno vrsto in bodo takoj na vrsti za podporo. Dodatna možnost pa je tudi personalizacija telefonske podpore, kar pomeni, da se bodo lahko stranke, ki imajo prioritetno telefonsko podporo odločile, s katero osebo izmed osebja naše podpore želijo najprej govoriti.