carl-heyerdahl-181868-unsplash

Kako najbolje izkoristiti 30-dnevni brezplačni preizkus

Veseli smo, da ste se odločili za 30-dnevni brezplačni preizkus programa e-racuni.com.

Verjetno že razmišljate o vodenju vašega podjetja na način, ki bo zagotovil trdne temelje. Kar je prav, saj vas bo prav to pripeljalo do uspeha!

Zavedamo se, da je investicija v najboljšo programsko opremo za vodenje vašega podjetja velika odločitev, saj nova programska oprema pomeni naložbo časa in denarja.

Zato želimo, da najdete program za vaše podjetje, zaradi česar smo poskrbeli, da lahko kar največ pridobite v naslednjih 30 dneh. Tukaj je nekaj nasvetov, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite brezplačni 30-dnevni preizkus.

1. Zagotovite si dovolj časa

Ne glede na to, ali sami urejate izdajanje računov in poslovanje ali če to počne nekdo drug v vašem podjetju, pomembno je, da določite čas za delo. Namreč največja napaka, ki jo lahko naredite, je, da se prijavite na brezplačni preizkus, ki ga ne morete izkoristiti, ker ste preveč zaposleni z drugim delom in ostalimi obveznostmi.

Resnično želimo, da spoznate in osvojite vse funkcije, ki jih ponuja naš program, in da jih uvedete v delo v tem mesecu. To pomeni, da si boste v svojem urniku morali vzeti posebej čas za spoznavanje programa. Vendar ne jemljite tega kot potrato časa, ampak vedno imejte pred očmi, da gre za dobrobit vašega podjetja.

Na koncu boste videli, da se je malo truda in koncentracije obrestovalo. Naš program je enostaven za uporabo, hkrati pa vam je na voljo tudi brezplačna podpora.

2. Postavite si cilje preizkusa

Najbrž ste se prijavili na brezplačni preizkus, saj ste mislili, da je program e-racuni.com namenjen izdajanju računov. Prav ste imeli. Vendar vam ponuja še veliko več!

Če želite v celoti izkoristiti svoj račun, raziščite še ostale funkcije poleg izdajanja računov. Dobro razmislite, kaj dejansko potrebujete pri svojem poslovanju in te funkcije sami raziščite, da jih boste znali uporabiti. Nenazadnje sami najbolje veste, kaj potrebujete in kakšne rešitve iščete.

3. Vstavite prave podatke

Velikokrat se zgodi, da nas je strah preizkusiti program z našimi realnimi podatki, zato raje vstavimo nekaj izmišljenih, s katerimi na hitro program preizkusimo. Vendar več pravih podatkov kot boste vstavili, bolj samozavestni in podučeni o programu boste, ko se vam bo iztekla 30-dnevna preizkusna doba.

Zato vstavite v svoj račun dejansko ime podjetja, kontaktne podatke in logotip podjetja. Dodajte svoje obstoječe stranke. Namreč nima smisla, da klikate različne funkcije in preizkušate program, če ne boste videli, kako ta dejansko deluje in kako je videti.

Pozorni morate biti, da če boste kljub vsemu vstavljali lažne oziroma izmišljene podatke, potem ne smete uporabljati davčnega potrjevanja računov, saj ne gre za realne račune. Prav tako boste morali na koncu preizkusne dobe, če se boste odločili za naš program, kontaktirati našo podporo, da vam bodo dali novo podatkovno bazo, kjer boste začeli na novo s pravimi podatki. Zato vam ponovno polagamo na srce, da vpisujete dejanske podatke, saj boste v primeru, da se odločite za program, samo sklenili naročniško razmerje in nadaljevali dalje z vsem, kar ste v programu že storili.

Program e-racuni.com bo resnično pripomogel k temu, da bodo vaši računi videti profesionalno, da boste imeli nadzor nad svoji financami, zalogami, odprtimi računi, obveznostmi in še in še. Ampak vse to boste doživeli le, če ga boste uporabili na način, kot da je ta že vaš poslovni program, s katerim delate vsak dan.

4. Stopite v stik z vašimi strankami

Če boste preizkušali samo funkcije v programu, namenjene vašemu poslovanju, boste imeli izkušnjo s samo eno stranjo programa. Druga stran pa je izkušnja, ki jo s programom e-racuni.com imajo vaše stranke. Nenazadnje vam program omogoča tudi lažjo interakcijo s strankami in vašim računovodstvom.

Zato v naslednjih 30 dneh pošljite svojim strankam račune, na katerih bo viden logotip vašega podjetja, saj boste delovali bolj profesionalno, in preizkusite različne načine pošiljanja, da boste ugotovili, kako enostavno lahko to počnete. Pošiljanje dokumentov namreč še nikoli ni bilo lažje!

5. Imejte najboljšo podporo

Ne glede na to, ali še razmišljate o vseh možnostih v programu v času 30-dnevnega preizkusa, ali ste že naša obstoječa stranka, naša najboljša ekipa za podporo vam je vedno na voljo!

Vaš 30-dnevni preizkus je odličen čas, da izkoristite to podporo. Ne pozabite namreč, da sta priprava in začetek uporabljanja programa ravno najtežji del. Ko boste program enkrat osvojili in ga uporabljali na vsakodnevni ravni, bo za vas predstavljal mačji kašelj.

Če se vam bo zdelo, da ne razumete določenih podrobnosti oziroma ne znate česa izvesti, nas preprosto pokličite po telefonu, ali nam pošljite e-pošto. Vedno vam bomo z veseljem prisluhnili in vam pomagali pri reševanju težav. Če pa ste bolj samostojen tip in radi odkrivate novosti sami, si pa kar poglejte naša podrobna navodila, s katerimi boste program spoznali do vsake malenkosti. Vendar ne pozabite, nikoli ne želimo, da bi se počutili same.

Torej, veselo na delo! Naslednjih 30 dni dobro izkoristite. In zapomnite si, da smo vedno tu za vas!