E-računi za tablice z Androidom na Google Play

Ker prihaja čas dopustov, smo za lažjo uporabo programa na tablicah in pametnih telefonih z operacijskim sistemom Android pripravili posebno aplikacijo za E-račune.

Brezplačna aplikacija je na voljo preko trgovine Google Play na naslovu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e_racuni.app

Aplikacija je optimirana za uporabo na tablicah in omogoča uporabo programa e-računi brez vsakokratnega odpiranja spletne strani in ponovnega vpisovanja gesla. Za uporabo aplikacije potrebujete aktiven uporabniški račun v spletni verziji programa.

Komentarji na “E-računi za tablice z Androidom na Google Play

 1. Vsekakor bodo izboljšave v prihodnosti šle v to smer. Najprej seveda na tistih funkcijah, ki so najbolj primerne za uporabo na tablicah. Katere module pa vi najbolj pogosto uporabljate in bi jih želeli prilagoditi za tablico?

   1. Preverite, če v novi verziji deluje. V nasprotnem primeru javite napako na našo podporo (podpora afna e-racuni pika com), ker potrebujemo bolj podrobne podatke o vašem operacijskem sistemu.

 2. Super. si bom izposodil tablico in stestiral. uporabno bi bilo če bi lahko na terenu uporabljal tablico in program namesto ročne dobavnice. 😉
  lp

 3. Me veseli, da se zadeve izboljšujejo a nažalost vedno pozabite na tiste, ki ne uporabljamo androida. Upam, da zadeve urejate tudi za IOS ali da vsaj optimizirate spletno stran za uporabo na tablicah preko brskalnikov.

 4. Great move. Optimization for delivery notes would be great (receiving an electronic signature might be too much but would be cool). It is a bit small for selecting customers, volumes of products etc. I find on the tablet that it takes 4 or 5 tries to select a customer from the main screen…. to be sure I need to go into EDIT on the customer box otherwise it often removes the customer I select.

  For bars, being able to have open multiple tables in the POS system, and having the POS system on a tablet or phone would be great, especially where we operate away from our main location (festivals etc).

  but overall it is a great step forward.

  1. Regarding the POS system: our tablet based POS client already supports multiple open tables and multiple waiters. Have you tried it yet? The only problem we see with the current version of tablet based POS client is that it requires a Windows PC with a POS printer to be present in the local network. Without it you cannot print invoice slips on a POS printer.

   The next version of the tablet based POS client will support printing directly from tablets.

   Regarding delivery notes on tablets, we are working on this too.

 5. odlična ideja, žal se še ne da uporabljat (probala naredit potni nalog se vidi samo pol strani pa še ta je zamrznila, podobno izdaja računa), ), kot upotabnica Ipada se vroče želim, da bi delalo tudi IOS

 6. Kako je pa z varnostjo? Se uporablja po defaultu SSL? S tablico si namreč ponavadi vedno v “tujem” omrežju in ni prijetno, da bi kdo presnifal user/pass.

  1. Uporablja se izključno SSL tako, kot tudi v spletnem programu. Pa tudi vstopno geslo se lokalno shrani v šifrirani obliki in ga ni možno prebrati iz datoteke.

 7. Pozdravljeni,
  v Androidu 4.1.1. je sicer mogoče vnesti račun, vendar pa ga pod zavihkom ‘Tiskanje’ ni mogoče odpreti v pdf obliki, za to ga sama kljub brezžični povezavi s tiskalnikom ne morem natisniti.
  Kako je možno to rešiti oziroma ali bo v prihodnjih verzijah aplikacije to popravljeno?
  Lep pozdrav!

 8. Program uporabljam preko Vizija Računovodstvo, kjer sem se razveselila vaše objave. Aplikacijo sem naložila na telefon, vendar nisem mogla vstopiti, ker moje uporabniško ime in geslo ne deluje. Malce sem razočarana, ker zadeve ni mogoče uporabiti.

  1. Pri takšnih težavah se je najboljše obrniti direktno na našo podporo. Za ugotovitev vzroka in rešitev težave nam morate sporočiti vaše uporabniško ime.

 9. Pozdravljeni,

  nažalost vnos postavke računa na telefonu v aplikaciji / spletni strani je zamaknjen.

Komentarji so zaprti.