Prenova uporabniškega vmesnika – 2. del

Danes smo na strežnike namestili novo verzijo programa s prenovljenim uporabniškim vmesnikom. Tokratne novosti se nanašajo predvsem na glavni programski meni in na nastavitve uporabniškega vmesnika in podjetja. Spremembe na uporabniškem vmesniku prikazuje naslednja slika:

New_design_SI_plus_comments


Najpomembnejša sprememba v novi verziji programa so na novo urejene programske nastavitve, ki so bolj pregledno organizirane in nam hkrati omogočajo dodajanje novih programskih parametrov na pregleden način. S tem bomo v prihodnosti omogočili še večjo prilagodljivost programa posebnostim delovanja posameznega podjetja.

Screenshot nastavitve

Žal pa smo v novi verziji bili prisiljeni izklopiti način delovanja v starem “klasičnem izgledu”, ki izhaja še iz prve verzije našega programa več kot 10 let nazaj. Smo pa zato za vse uporabnike, ki ne želijo odpirati menijev olajšali dodajanje funkcij oz. zaznamkov v orodno vrstico za hiter dostop do najbolj pogosto uporabljanih funkcionalnosti.

Potem, ko izberete funkcijo iz menija lahko po novem kliknete na “zvezdico” v orodni vrstici in v orodno vrstico se vam bo dodal zaznamek oz. bližnjica za direktni dostop do izbrane funkcije.

Screenshot toolbar

Projekt prenove uporabniškega vmesnika se  nadaljuje zato lahko že danes napovemo, da bomo v kratkem v eni od prihodnjih verzij programa predstavili popolnoma prenovljen modul za izdelavo poslovnih poročil.

Komentarji na “Prenova uporabniškega vmesnika – 2. del

  1. Menim, da je program odličen, eden boljših in se vam zahvaljujem za trud. Z veseljem jaz in moje stranke uporabljamo vaš program. Želim vam še vnaprej veliko uspeha.

    Šemsa Bakić

  2. Vaš program uporabljam že več kot 10 let, najbrž kar od samega začetka razvoja glavne knjige. Program mi je zelo všeč, saj vedno napreduje in kot rada v šali rečem, poskrbi, da moji možgani preveč ne zastarajo na področju sodobnih tehnologij. Pohvalijo ga tudi moji naročniki.
    Mira Kotnik

  3. Rada bi vas pohvalila za vaš trud in prijaznost. Program pa je super. Tudi jaz vam želim veliko uspeha.

  4. Pohvalno! Še tako naprej. Končno bolj sveža oblika ter Nastavitve na vidnem mestu. Uporabniški vmesnik pa žal še ni do konca preveden v Italijanščino.

    1. Hvala. Glede italijanskega jezika pa ste nas prehiteli, ker je to tematika naslednjega članka na blog-u. Več o tem naslednjič 😉

Komentarji so zaprti.