E-računi POS sedaj tudi za tablice

Podjetnikom, ki se ukvarjajo z maloprodajo, že nekaj časa nudimo možnost najema dodatnega programa “E-računi POS”, ki dopolnjuje program za spletno računovodstvo s funkcionalnostjo za maloprodajne trgovine in lokale.

Če s programom “E-računi POS” še niste seznanjeni naj na kratko povemo, da gre za program, ki deluje na računalnikih PC z operacijskim sistemom Windows in omogoča izstavitev maloprodajnih računov brez stalne povezave z internetom in tiskanje le-teh na običajnih POS tiskalnikih. S programom “E-računi POS” je možno poslovati v več poslovalnicah na več blagajnah, istočasno pa se vsi podatki centralno zbirajo in beležijo v spletnem računovodskem programu. Sinhronizacija podatkov poteka popolnoma avtomatično, zato je to ena od najcenejših programskih rešitev za podporo prodajnim mestom na več lokacijah.

Ker pa smo v zadnjem času priča velikemu napredku na področju mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice, smo v našem podjetju razvili nov produkt, ki je prilagojen delu z napravami z zaslonom na dotik. V preteklih mesecih smo tako program nadgradili in mu podarili novo grafično podobo prilagojeno posebej za zaslone na dotik.

Nov produkt smo poimenovali “E-računi POS Touch” in tukaj vam predstavljamo izgled novega uporabniškega vmesnika:

POS Touch 001

Program “E-računi POS Touch” je namenjen uporabi na maloprodajnih mestih z veliko frekvenco obiskovalcev, kot so trgovski in gostinski lokali, hoteli, skladišča, terenska prodaja in še posebej mesta, kjer morate na hitro vzpostaviti prodajno točko (npr. sejmi, konference in drugi dogodki). Program je zelo enostaven za uporabo, saj ga lahko uporablja vsakdo, ki je navajen uporabe pametnih telefonov brez znanja računalništva. Z bogatim naborom funkcionalnosti in prijaznim uporabniškim vmesnikom, vam program zagotavlja, da se boste v vaši trgovini ukvarjali s kupci in ne s programsko opremo.

POS Touch 004

Program “E-računi POS Touch” je povsem prenovljena in poenostavljena aplikacija, ki omogoča izstavljanje računov na vseh aktualnih napravah z zasloni na dotik (Android, iOS, Windows, Linux, …), ki zadoščajo kriteriju minimalne zahtevane ločljivosti zaslona 800×600 pixlov.

Glavne prednosti novega programa e-računi POS „touch“ so:

 • Hitrost: Uporabnik porabi kaj nekaj časa, da najde in zgrabi miško ali uporabi tipkovnico ter ju uskladi s tem kar je potrebno aktivirati na ekranu. Hitrejši vnos lahko pomeni boljše storitve za stranke v restavracijah, hotelih, prodajalnah, kinih, itd., kar se obrestuje v povečani zvestobi kupcev.
 • Preprostost: Uporaba tehnologij občutljivih na dotik je enostavna: preprosto pritisnemo tisto kar želimo. Uporabniki se počutijo lagodno, ob misli, da ne morejo „narediti nič narobe“; samodejno razumejo kako uporabljati program. Z uporabo sistemov občutljivih na dotik, je lahko od prvega dotika naprej vsakdo „strokovnjak“ – pa naj si bo to prodajalec v trafiki, delavec, ki nadzoruje industrijski proces, medicinska sestra, ki vnaša podatke o pacientih ali pa natakarica, ki vnaša naročilo. Sistemi, ki temeljijo na ekranih občutljivih na dotik praktično izključujejo napake, ker uporabniki izbirajo iz jasno definiranih menijev. Število informacij na posameznem ekranu je omejeno po številu in opcijah, kar omogoča izbiranje korak za korakom – varne sekvence, ki vodijo uporabnike skozi kompleksne procese.
 • Zmanjšani stroški: Poleg direktnih prihrankov zaradi nižje cene strojne opreme, uporaba naprave občutljive na dotik, lahko učinkovito poveča natančnost operaterja, zmanjša čas učenja in izboljša operativno učinkovitost v celoti, kar posledično vodi tudi v znižanje stroškov. V maloprodajnem okolju, na primer lahko z uporabo programa e-računi POS „touch“ izboljšamo natančnost vsakega operaterja in hkrati ohranimo optimalno hitrost. Uporabniki se lahko hitro odzivajo, ne da bi pri tem naredili pomembnejše napake. V primerjavi s tradicionalnimi metodami učenja, je uporaba zaslonov občutljivih na dotik drastično zmanjšala čas učenja, saj ne zahteva učenja nobenih posebnih veščin. Fleksibilnost tehnologije občutljive na dotik lahko vidno prispeva k zmanjšanju stroškov: s poenostavitvijo procesov ustvari operativno učinkovitost in zmanjša potrebo po dodatnih kapitalskih naložbah.
 • Lepši izgled in večja preglednost: Z razvojem novega programa e-računi POS „touch“, nam je uspelo doseči tudi lepši, bolj sodoben izgled in hkrati zagotoviti boljšo preglednost programa. Elementi na zaslonu so primerne velikosti in razporejeni tako, da nam omogočajo preprosto in hitro uporabo programa.

Program “E-računi POS Touch” je trenutno na voljo izbranim uporabnikom. Če želite tudi vi postati zgodnji uporabnik programa ter si tako zagotoviti brezplačno koriščenje dodatka do konca leta 2014, nas kontaktirajte preko našega e-mail naslova.

 

Komentarji na “E-računi POS sedaj tudi za tablice

 1. Pozdravljeni

  Prebral sem vaše sporočilo glede vašega novega programa E-računi POS Touch.
  Pri nas se ravno v tem času oblikujemo v organizacijo z dodano dejavnostjo, kjer nam bi vaš E-računi POS Touch prišel nadvse prav. Točno to smo iskali. Zastopnike smo že opremili s tablicami.

  Naprošam vas, da nam omogočite dostop in uporabo programa E-računi POS Touch.

  Vaš cenjen odgovor nestrpno pričakujemo.

Komentarji so zaprti.