E-računi POS Touch v lokalnem omrežju

Ker smo v preteklih dneh prejeli kar nekaj vprašanj naših uporabnikov na temo delovanja programa E-računi POS Touch v lokalnem omrežju, smo za boljšo ilustracijo delovanja pripravili slikovno predstavitev namestitve programa E-računi POS Touch v obstoječem omrežju, kjer že teče program E-računi POS.

E-racuni POS Touch offline

Kot je razvidno na zgornji sliki (kliknite na sliko za povečavo), je za lokalno namestitev potrebna ena delovna postaja z operacijskim sistemom Windows, na katero se priklopi kompatibilen POS tiskalnik. Ta delovna postaja deluje kot spletni strežnik, na katerega se preko WLAN omrežja povezuje poljubno število tablic in pametnih telefonov, na katerih teče vmensnik E-računi POS Touch za izstavljanje računov strankam v lokalu, trgovini ali drugem poslovnem prostoru. Takšna namestitev omogoča delovanje programa ter s tem nemoteno poslovanje tudi v primeru izpada internetne povezave.

Komentarji na “E-računi POS Touch v lokalnem omrežju

    1. Trenutno še ni mogoče. Najprej bomo izpilili delovanje za POS račune, kasneje bomo dodali tudi podporo za veleprodajne račune na tablicah.

Komentarji so zaprti.