KakoNajoptimalnijeIskoristiti30DnevnoTestiranje

Kako najoptimalnije iskoristiti 30-dnevno besplatno testiranje

Veseli nas što ste se odlučili za 30-dnevno besplatno testiranje programa e-racuni.hr.

Vjerojatno već razmišljate o načinu vođenja vaše tvrtke koji će vam osigurati čvrste temelje. Što je i ispravno jer će vam upravo to zajamčiti uspijeh!

Svjesni smo da je investicija u najbolju programsku opremu za vođenje tvrtke velika odluka, jer nova programska oprema ne predstavlja samo investiciju novca već i vašeg vremena.

Želimo da pronađete program, koji najbolje odgovara potrebama poslovanja vaše tvrtke. Iz tog vam razloga omogućujemo, da u narednih 30 dana isprobate sve funkcionalnosti našeg programa koje želite. Navodimo nekoliko savjeta kako najoptimalnije iskoristiti 30-dnevno besplatno testiranje.

1. Rezervirajte si dovoljno vremena

Ne glede na to izdajete li sami račune i vodite poslovanje ili je za to zadužen netko drugi u vašoj tvrtki, važno je da odredite vrijeme za rad. Naime, najveća greška koju možete napraviti je prijaviti se za besplatno testiranje u razdoblju kada vam drugi poslovi i obveze iziskuju većinu vašeg vremena.

Želimo da upoznate i u što kraćem roku svladate sve funkcije koje nudi naš program, kako biste ga mogli primjeniti u vašem poslovanju već tokom testiranja. No to znači, da ćete u vašem rasporedu unaprijed morati rezervirati vrijeme za testiranje i upoznavanje programa. To nikako nemojte smatrati uzaludnim trošenjem vašeg vremena, već činjenicom da zaista radite nešto korisno i za dobrobit vaše tvrtke.

Na kraju ćete uvidjeti da se uložen trud i malo koncentracije uvijek isplati. Program e-racuni.hr je jednostavan za uporabu, a na raspolaganju vam je i naša besplatna korisnička podrška.

2. Definirajte ciljeve testiranja

Za testiranje ste se vrlo vjerojatno odlučili jer mislite da je program e-racuni.hr namijenjen izdavanju računa. I u pravu ste. Ali nudi i mnogo više!

Ako vam je cilj najoptimalnije iskoristiti testiranje, preporučamo da uz izdavanje računa isprobate i ostale funkcije koje olakšavaju vođenje administrativnih poslova i poslovanja.

Dobro razmislite o tome što vam je stvarno potrebno pri poslovanju i sami istražite te funkcije, kako biste ih samostalno znali koristiti. U konačnici, vi najbolje znati što trebate i kakva rješenja tražite.

3. Testirajte na stvarnim podacima

U mnogim se situacijama bojimo testirati program s našim stvarnim podacima, stoga radije upisujemo izmišljene podatke na temelju kojih brzinski isprobamo program. No zapravo, što više stvarnih podataka upišete, samouvjerenije ćete nastupiti k testiranju programa, bolje razumjeti upisane i prikazane podatke, rezultate raznih obrada kao i izvještaja. Na kraju testiranja ćete tako biti znatno podučeniji o radu programa.

Nadodajte u vaš račun stvarne podatke o tvrtki, kontaktne podatke i logotip tvrtke. Upišite vaše postojeće kupce i dobavljače. Naime, nema svrhe klikati različite funkcije i raditi testiranja, ako u konačnici nećete biti sigurni kako program zaista funkcionira.

Obratite pozornost da prilikom unosa lažnih tj. izmišljenih podataka ne smijete testirati ni koristiti fiskalizaciju računa, jer je riječ o stvarnim računima.

Isto tako, ako se po isteku testiranja odlučite za daljnju uporabu našeg programa, morati ćete kontaktirati našu korisničku podršku za pristup do nove, prazne baze, umjesto da samo nastavite s radom u postojećoj bazi, s postojećim stvarnim podacima, a što vam može uštedjeti dodatno vrijeme za prelazak na novi program.

Program e-racuni.hr će vam sigurno pomoći da vaši računi izgledaju profesionalno, omogućiti će vam nadzor nad vašim financijama, stanjem zaliha, otvorenim računima i obvezama i tako dalje.

Ali u to ćete se moći uvjeriti tek kad ga započnete koristiti na isti način i u istom obsegu kao i vaš trenutni poslovni program, u kojem svakodnevno radite.

4. Stupite u kontakt s vašim strankama

Ako ćete testirati samo one programske funkcije, koje su namjenjene vašem poslovanju, imati ćete iskustva sa samo jednom stranom programa. Druga strana je iskustvo koje s programom e-racuni.hr imaju vaše stranke. U konačnici, program e-racuni.hr omogućuje lakšu interakciju sa vašim strankama i računovodstvom.

Stoga u sljedećih 30 dana pošaljite svojim strankama račune izravno iz programa e-racuni.hr. Na računima istaknite vaš logotip jer ćete tako djelovati profesionalnije. Isprobajte različite načine slanja računa iz e-racuni.hr i uvjerite se kako su svi postupci slanja vrlo praktični. Slanje dokumenata nikada nije bilo jednostavnije!

5. Testirajte uz našu asistenciju

Ne glede na to razmišljate li tek o testiranju našeg programa ili ste naš već postojeći korisnik, naša najbolja ekipa za podršku vam je uvijek na raspolaganju!

Vaše 30-dnevno besplatno testiranje je odlično vrijeme za korištenje te podrške. Ne zaboravite da su priprema i početak uporabe programa upravo najteži dio. Nakon što usvojite osnovne funkcionalnosti i dnevno započnete koristiti program, uvidjeti ćete da je vrlo jednostavan za uporabu.

Ako vam se učini da ne razumijete određene detalje ili nešto ne možete izvršiti, jednostavno nas nazovite ili nam pošaljite e-mail. Uvijek ćemo vam i s veseljem posvetiti vrijeme te vam pomoći u rješavanju problema. A ako pak pri radu više volite biti samostalni i radije sami istražujete novosti, poslužiti se možete našim online uputama pomoću kojih možete upoznati program do svakog detalja. No ne zaboravite, nikako ne želimo da se pri uvođenju u rad s programom osjećate prepušteni sami sebi.

Dakle, preostaje samo započeti s testiranjem! Dobro iskoriste sljedećih 30 dana i zapamtite – za vas smo uvijek tu!

Komentirajte!

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtjevana su sva polja.