WebTrgovina

Web & Mobile & Fiksna trgovina u istom programu

Planirate li započeti online prodaju, ne propustite isprobati e-računi online trgovinu. Sada možete sa samo par klikova postaviti vašu novu online trgovinu izravno u programu e-racuni.hr i već danas omogućiti online predaju narudžbi za vaše artikle!

Za postavljanje nove online trgovine nećete morati upisivati nikakve dodatne šifrarnike; podaci se preuzimaju izravno iz vašeg postojećeg šifrarnika artikala, kojeg u e-računima već vodite za vašu fiksnu i/ili mobilnu trgovinu. U e-računima su stoga svi podaci o prodaji i zalihi među trgovinama uvijek usklađeni.

Prilikom aktivacije online trgovine birate postavke prikaza artikala, kojima određujete hoće li u online trgovini biti prikazani svi artikli iz šifrarnika ili samo oni na kojima ste to posebno označili, zatim hoće li na artiklima biti prikazana raspoloživa količina, hoće li kupac moći predati narudžbu za artikle kojih trenutno nema na zalihi i slično.

Kupci će za pristup vašoj online trgovini koristiti automatski generiranu poveznicu, a možete im proslijediti i automatski generiran QR kod za pregled artikala u online trgovini putem mobitela:

 

WS_Pristup

 

U online trgovini se prikazuju artikli u skladu sa svim postavkama koje ste zadali u postupku aktivacije online trgovine. Za pregled i pretraživanje artikala koriste se razni filteri poput skupina artikala, naziv/opis artikla ili riječi iz naziva/opisa.

WS_PregledArtikala

 

Za detaljniji pregled podataka o artiklu, dovoljno je kliknuti na artikal, a ovdje će se nuditi i mogućnost pregleda dodatnih slika artikla ukoliko su prethodno pohranjene u šifrarnik:

WS_OpisArtikla

 

 

U košarici je moguć pregled svih artikala koje smo dodali putem gumba “Dodaj u košaricu” i korekcije poput uklanjanja artikala i ispravak količine:

WS_Kosarica

 

Klikom na gumb “Na blagajnu” otvara se maska u koju kupac upisuje osobne podatke, adresu za dostavu i potvrđuje narudžbu.

WS_Blagajna

 

Pogledajte video s detaljnim opisom postupka aktivacije online trgovine:

https://youtu.be/7SZQHS1_5yc

Opis postupka možete pročitati i u našim online uputama:

https://e-racuni.com/Croatian/WikiPage-1002735

Želite li u online trgovini/katalogu omogućiti plaćanje putem PayPal-a, u sljedećem videu možete pogledati postupak dodavanja PayPal računa:

https://youtu.be/jfO48OEnz8M

Postupak je opisan i u online uputama:

https://e-racuni.com/Croatian/WikiPage-100276D

Ako u programu e-racuni.hr još nemate upisan šifrarnik artikala, a želite isprobati online trgovinu/katalog, preporučamo da pročitate upute za:

uvoz artikala

i unos početnog stanja zalihe

 

Komentirajte!

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtjevana su sva polja.