Prva stran 
Nazaj 
Naprej 
Novosti 
 Kopiraj povezavo na to stran 
 
Natisni stranNatisni stran / poglavje  

e-računi - navodila za uporabo

Dobrodošli na straneh navodil za uporabo programa e-računi

Online poslovni program e-racuni.com http://www.e-racuni.com je namenjan podjetnikom, obrtnikom in računovodnjem, na voljo pa je v treh različnih naročniških paketih:

Da bi spoznavanje s programom in uporaba programa bila kar se da enostavna predlagamo, da podrobno preberete navodila. V navodilih so predstavljene in opisane funkcionalnosti, ki so na voljo v paketu PREMIUM in posledično tudi v vseh ostalih paketih. To pomeni, da je predstavljena kompletna funkcionalnost programa od izdajanja računov pa vse do izdelave zaključnih bilanc.

Ob prebiranju navodila se boste naučili kako s pomočjo programa:

Pred začetkom uporabe programa

Priporočamo, da pred prvo uporabo programa preberete kateri so prvi koraki za pravilne nastavitve in pričetek dela v programu.

Za izpis celotnih navodil za uporabo programa ali pa samo navodil za uporabo določene funkcionalnosti se postavite na začetno stran poglavja in kliknite na gumb za izpis poglavja:

tiskanjePoglavja.gif

Program e-racuni.com se neprestano razvija in nadgrajuje ter s tem tudi izboljšuje v skladu z vsemi zahtevanimi spremembami zakonov in uredb.

Vsebina teh navodil, kot tudi uporabljene slike se lahko v nekaterih nepomembnih podrobnostih razlikujejo od trenutnega stanja v programu. Ponudnik zagotavlja, da program vsebuje vso potrebno funkcionalnost navedeno v navodilih. Ponudnik ne garantira, da je v navodilih opisana prav vsa funkcionalnost, ki jo program ponuja (dejansko program lahko ponuja več, kot je mogoče opisati v navodilih).


Reference na stran

---
Zadnja sprememba 28.08.2023 22:16:23
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024