Prva stran 
Nazaj 
Naprej 
Novosti 
 Kopiraj povezavo na to stran 
 
Natisni stranNatisni stran  
e-računi navodila za up...  >  Vodenje zalog  >  Artikli  >  Spletna tržnica

Spletna tržnica

V kolikor imamo program e-racuni povezan s spletno trgovino ali več spletnih trgovin v katere želimo izvoziti podatke artiklov lahko določimo tudi v katero od povezanih spletnih trgovin želimo artikle dejansko izvoziti. To določimo na posameznem artiklu v rubriki Spletna tržnica, kot kaže slika:

  
Spletna tržnica pregled in iskanje
  
  Slika 1: Spletna tržnica pregled in iskanje

Spletna tržnica, se uporablja za spletne trgovce, katerih trgovina teče na platformah, ki podpirajo izvoz artiklov iz aplikacije e-racuni.com na spletno trgovino. Ta izvoz artiklov je lahko ročen (masovna obdelava) ali pa samodejni, odvisno od samih nastavitev spletne trgovine.

V omenjenem podmeniju si lahko za vsak artikel posebej določimo v katero spletno trgovino se bo izvažal na način, da označimo vse spletne trgovine, kamor bo izvoz artikla dovoljen, v ostale - neoznačene, pa se ne bo sinhroniziral:

  
Označevanje artiklov za spletno tržnico
  
  Slika 2: Označevanje artiklov za spletno tržnico

V kolikor uporabljamo za spletno trgovino ročni ali avtomatski izvoz artiklov na trgovino, je potrebno v meniju |Nastavitve |Nastavitve podjetja |Elektronske trgovine - sinhronizacija urediti nastavitev za trgovine, kjer je ta možnost podprta:


Reference na stran

---
Zadnja sprememba 24.11.2022 13:40:29
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024