Prva stran 
Nazaj 
Naprej 
Novosti 
 Kopiraj povezavo na to stran 
 
Natisni stranNatisni stran  
e-računi navodila za up...  >  Obračun plač in drugih ...  >  eVEM vmesnik za eBOL in...  >  eBOL - elektronski boln...

eBOL - elektronski bolniški list

Program omogoča uvoz elektronskih bolniških listov iz eVEM portala. Uporabnik mora imeti privilegije za uvoz el. bolniških listov in pošiljanje refundacij na e-VEM. Za uvoz je potrebno na eVEM-u prijaviti certifikat in potem v program vpisati dodeljeno številko, ki jo dobimo na eVEM in vnesti certifikat (podrobnejši opis eVEM vmesnik za eBOL in ENDM).


S klikom na Plače->Bolniški listi eBOL, se nam odpre stran Bolniški listi - pregled in iskanje:

ebolPreview.png

Na pregledu bolniških listov imamo možnost iskanja posameznih bolniških listov po osnovnih kriterijih. Zraven gumba za iskanje pa se nahaja tudi gumb za uvoz bolniških listov s katerih sprožimo uvoz bolniških listov. V oknu, ki se nam ob uvozu bolniških listov prikaže mora vnesti obdobje za bolniške liste v katerem so bili bolniški listi izdani. Uvoz bolniških listov je možen za največ 50 dni.

uvozEBOL.png


V nastavitvah podjetju |Nastavitve |Nastavitve podjetja |Splošne nastavitve |Kadri, obračun plač in letno poročanje si lahko označite, da se bolniški listi uvažajo avtomatsko Omogoči avtomatski uvoz bolniških listov (vsako nedeljo ponoči). V tem primeru se potem vsako nedeljo ponoči sproži uvoz in se uvozijo bolniški listi, ki še niso uvoženi v sistemu. Uvozijo se bolniški listi izdani zadnjih 50 dni.


Ob kreiranju obračuna plače se preverijo tudi elektronski bolniški listi in se bolniške za refundacijo tudi avtomatsko prenesejo v obračune plač zaposlenih.


Reference na stran

---
Zadnja sprememba 07.07.2020 9:25:49
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024