Prva stran 
Nazaj 
Naprej 
Novosti 
 Kopiraj povezavo na to stran 
 
Natisni stranNatisni stran  
E-bilanca.net navodila ...  >  Sistemska administracij...  >  Aktiviranje programa Bi...

Aktiviranje programa Bilanca05.net pred prvo uporabo

Aktiviranje programa Bilanca05.net je potrebno iz dveh razlogov:

Med aktiviranjem Bilanca05.net se program poveže s centralnim strežnikom na naslovu http://www.bilanca05.net http://www.bilanca05.net zato med aktivacijo potrebujete povezavo na internet.

Po aktiviranju programa povezava z internetom ni več potrebna.

Pred aktiviranjem programa si pripravite uporabniško ime in vstopno geslo, ki ste ga dobili na strani http://www.bilanca05.net http://www.bilanca05.net.

Namestitev programa na računalnik je mogoča samo za uporabnike, ki zakupijo izpis napovedi za minimalno 25 zavezancev.

V primeru, da vaše podjetje zakupi izpis napovedi za manj kot 25 zavezancev programa ni mogoče aktivirati. V tem primeru vam priporočamo, da program Bilanca05.net uporabljate preko interneta http://www.bilanca05.net.

Po prvem zagonu programa Bilanca05.net se najprej odpre okno z obrazcem za aktiviranje programa, ko je prikazano na sledeči sliki:

  
Aktiviranje programa Bilanca05.net
  
  Slika 1: Aktiviranje programa Bilanca05.net

Za aktiviranje programa vnesemo enako uporabniško ime in geslo, kot smo ga uporabljali za vstop v program na spletni strani http://www.bilanca05.net http://www.bilanca05.net.

Ko vnesemo uporabniško ime in geslo kliknemo na gumb Aktivacija programa. V tem trenutku se program preko interneta poveže s centralnim strežnikom Bilanca05.net in na računalnik prenese licenčni ključ ter vse podatke, ki ste jih vnesli na spletni strani http://www.bilanca05.net http://www.bilanca05.net.

Ko je aktiviranje programa zaključeno lahko pričnemo z uporabo programa na enak način, kot smo to počeli na spletni strani http://www.bilanca05.net http://www.bilanca05.net.


Reference na stran

---
Zadnja sprememba 24.02.2020 14:19:15
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024