Prva stranica 
Natrag 
Naprijed 
Novosti 
 Kopiraj URL stranice 
 
Natisni stranNatisni stran / poglavje  
e-računi upute za uporabu  >  Obračun plaće i drugog ...

Obračun plaće i drugog dohotka

Modul za |obračun plaće i drugog dohotka omogućuje obračun, automatsko knjiženje i isplatu:

Modul |Plaće programa e-racuni.hr među vodećim je modulima za izradu obračuna plaće i drugih dohodaka na tržištu, s propisanim izvještavanjem za Poreznu upravu.

Omogućuje u potpunosti automatiziranu izradu obračuna plaće za neograničeni broj zaposlenika, izradu najindividualnijih primjera obračuna plaće za rezidente i nerezidente, izaslane radnike, isplate neoporezivih primitaka te izradu godišnjeg obračuna poreza.

Izrada |obračuna plaće je vrlo jednostavna jer program sadrži unaprijed ugrađene aktualne mjesečne podatke i šifrarnike čime štedimo vrijeme pri izradi ispravnih obračuna:

Podatke za izradu obračuna plaće i drugog dohotka s isplatom u 2024. godini objavili smo na stranici: Izrada obračuna plaće i drugog dohotka s isplatom u 2024. godini https://e-racuni.hr/hrracuni/obracun-place-i-drugih-primitaka-s-isplatom-u-2024-godini/

Za izradu obračuna plaće koriste se podaci zaposlenika koje vodimo kadrovskoj evidenciji. Podatke u kadrovsku evidenciju unosimo ručno ili uvozimo iz datoteka Excel, CSV,...

Modul |Plaće omogućuje ispis sljedećih izvještaja:

Program omogućuje vođenje evidencije prisutnosti na radnom mjestu povezane s obračunom plaće i ispisima za zaposlenike te evidenciju godišnjih odmora s funkcijom za godišnji izračun godišnjeg odmora.

Modul |Obračun plaće je povezan s modulom Putni nalozi stoga nudi automatski izračun iznosa i obračun primitka u naravi za korištenje službenog vozila u privatne svrhe.

---
Zadnja sprememba 05.01.2024 20:24:27
© E-RAČUNI d.o.o. 2003-2024